Laat een verhaaltje inspreken door opa, oma, papa of mama met de voorleesapp

Ga je op vakantie, en is je kind gek op voorgelezen worden? Er is niets leukers dan dat het verhaaltje voorgelezen wordt door iemand waar het kind zich aan hecht. Zo zijn (bijvoorbeeld) opa en oma toch dichtbij.

Met de app Edu Play Book voorleesapp kun je verhalen inspreken via de voicerecorder. Zo lijkt het net of diegene die voorleest dichtbij je is. Super leuk voor het slapen gaan, want kinderen houden immers van voorlezen.

Welke verhalen kunnen voorgelezen worden?


In de app lees je o.a. de avonturen van Snuf, Kiko, Foxie, Pip en nog veel meer! Een aantal verhalen zijn gratis, maar wil je de bibliotheek verder uitbreiden, dan kan dit voor € 5,99 per maand.

Wat heeft de app nog meer te bieden?

Naast het voorlezen kunnen de kids ook leren rekenen en nog meer leerzame spelletjes spelen. De app houdt de ontwikkelingen van het kind bij. Ouders kunnen een educatief rapport inzien, waarin de voortgang van het kind te zien is.

Hoe spreek je een verhaaltje in?

1. Je opent de Edu Play Book app

2. Klik in de kaart op Verhalen inspreken

3. Klik op: vraag iemand om jou voor te lezen

4. Klik op het karakter en het verhaal wat je in wilt laten spreken

5. Er verschijnt voor de ouders een speciale code in beeld, de moet je invoeren

6. Nu krijg je een link in beeld. Deze kun je delen met de persoon die het verhaaltje in moet spreken.

7. Degene die het in moet spreken, ontvangt een instructievideo. Hierin staat hoe het opnemen in z’n werk gaat. Is het verhaaltje klaar? Dan stuur je het naar degene waarvoor het bestemd is.

De app is beschikbaar voor Android en iOs.

Bekijk hier alvast de instructievideo