Cloud oplossingen

Wat is de cloud?

Al je gegevens staan op ‘een’ plek opgeslagen en bij een PC is dat vaak op een lokale server. Dat houdt in dat al je bestanden op één vaste plek staan en op één apparaat staan. Bij de Cloud is dit net even wat anders. De Cloud is geen lokale server. Hierbij ben je dus niet gebonden aan één vast apparaat waarop je je documenten kan openen. Door de Cloud kun je dat op meerdere apparaten openen zoals je tablet, smartphone en je computer thuis.

Voordelen Cloud oplossingen:

  • Niet meer gebonden aan één vaste werkplek
  • Je kan vanaf meerdere apparaten bij je bestanden
  • Keuze uit verschillende flexibele abonnementen
  • Een beter overzicht van de verschillende bestanden door de Cloud oplossingen

Compleet nieuwe manier van werken

De Cloud biedt dus oplossingen die voorheen niet denkbaar waren. Het zorgt er voor dat je niet meer aan één werkplek gebonden bent. Je kan nu ook gemakkelijker onderweg bij je bestanden en ook kun je flexibeler werken vanuit thuis bijvoorbeeld. Een concreet voorbeeld van een Cloudoplossing is bijvoorbeeld Dropbox. In dit systeem kun je al je bestanden opslaan en vanuit elk ander apparaat openen.

Vast aanspreekpunt

Wanneer je besluit om te kiezen voor een systeem waarbij de Cloud een grote rol speelt dan heb je de mogelijkheid om uit een aantal flexibele abonnementen te kiezen. Je ontvangt daarbij één factuur per maand en AST is jouw aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen. Kom daarom vooral eens langs bij een van onze vestigingen om te bekijken wat het meest geschikte abonnement is voor jouw.

Neem contact op