Accessoires

Telefoonhoesjes

Een van onze producten waarvoor je bij ons terechtkan zijn telefoonhoesjes. Deze hebben wij in verschillende soorten en voor verschillende merken. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit hoesjes voor een Apple, Samsung of Huawei telefoon.

Ieder hoesje heeft zo zijn specifieke voor- en nadelen. Om daar meer over te weten te komen adviseren wij je om een keer langs te komen bij een van onze vestigingen. Zodat je onder het genot van een kop koffie het perfecte hoesje kan uitzoeken.

Onze hoesjes:

  • Hard-cases
  • Flip-cases
  • Bumpers
  • Insteekhoesjes
  • Full-protect
  • Book-case hoesjes

Gemakkelijk besteld

Hebben wij iets niet in huis? Geen zorgen! Dan kunnen wij het gemakkelijk voor jou bestellen. Zo kun je altijd bij ons terecht voor al jouw telefoonaccessoires.

Neem contact op voor een hoesje op maat

Universele opladers

Een andere, onmisbare accessoire bij de aanschaf van een mobiele telefoon is natuurlijk een oplader. Bij AST hebben wij opladers die geschikt zijn voor verschillende merken telefoons. Zo heb je de keuze uit opladers voor Apple en Samsung telefoons. De opladers van Samsung kunnen ook aangesloten worden op andere Android telefoons, zoals die van Huawei.

Geheugenkaartjes

Wanneer je veel foto’s op je telefoon hebt staan, of je wilt flink wat muziek opslaan? Dan kan het wel eens voorkomen dat je te weinig ruimte op je telefoon hebt. Door het aanschaffen van een geheugenkaart is dit probleem gemakkelijk op te lossen, zodat je geen bestanden hoeft te verwijderen. Afhankelijk van het soort toestel dat jij gebruikt, moet je dan een geschikte geheugenkaart zien te vinden. Dat kan bijvoorbeeld een SD-kaart zijn, maar bij sommige toestellen heb je een micro SD-kaart nodig. Voor meer informatie daarover raden wij je aan om een kijkje te nemen bij een van onze vestigingen. Ons personeel helpt je graag bij de aanschaf van de juiste geheugenkaart.