Refurbished telefoons

Een tweede leven

Refurbished betekent gereviseerd. Reviseren is het controleren en corrigeren van machines of toestellen. Een refurbished telefoon is dus een telefoon die al eens is gebruikt door iemand anders, maar na een fikse opknapbeurt weer de verkoop in is gegaan. Daar is helemaal niks geks aan, want een refurbished telefoon levert een prima kwaliteit.

Metamorfose
Deze telefoons worden dus opgeknapt en gaan daarna weer de winkel in voor de verkoop. Tijdens zo’n opknapbeurt ondergaat de telefoon een ware metamorfose. De binnen- en buitenkant wordt opgeknapt van de telefoon. Zo wordt de hardware van de telefoon aangepakt, de software wordt geupdatet en waar nodig wordt de telefoon voorzien van nieuwe onderdelen.

Voordelen refurbished telefoon:

  • Is goedkoper ten opzichte van een nieuw toestel
  • Je kan kiezen uit veel verschillende modellen
  • Heeft dezelfde opties en mogelijkheden als een nieuw toestel
  • Is zo goed als nieuw
  • Alle vrijheid om een los abonnement te kiezen die jij graag wilt

Verschil tussen refurbished en tweedehands

Refurbished is niet hetzelfde als een tweedehands telefoon. Refurbished apparaten worden nagekeken op veel punten en opgeknapt waar nodig. Dat is bij een tweedehands toestel niet het geval. Omdat de telefoon wordt nagekeken op de belangrijkste punten, ligt de kwaliteit dichter in de buurt van een nieuw product dan de gemiddelde tweedehands mobiele telefoon. Behoefte aan een compleet nieuwe telefoon?

Bekijk onze smartphones

Voor wie is een refurbished telefoon?

Dit type is een uitkomst voor iemand die niet perse het allernieuwste toestel hoeft te hebben en tegelijkertijd ook niet de hoofdprijs wil betalen. Daarentegen is het ook een uitkomst, omdat je wel iets beters in je hand krijgt gedrukt dan een tweedehands toestel. De kwaliteit ligt dichter in de buurt van een nieuw toestel. Om deze redenen is de refurbished telefoon een uitkomst.

Neem contact op voor meer informatie