Accessoires

Telefoonhoesjes Universele opladers Geheugenkaartjes
Telefoonhoesjes Universele opladers Geheugenkaartjes

Telefoonhoesjes

Een van onze producten waarvoor je bij ons terecht kan zijn telefoonhoesjes. Deze hebben wij in verschillende soorten en voor verschillende merken. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit hoesjes voor een Apple, Samsung of Huawei telefoon.

Telefoonhoesjes

Meer informatie

Universele opladers

Een andere, onmisbare accessoire bij de aanschaf van een mobiele telefoon is natuurlijk een oplader. Bij AST hebben wij opladers die geschikt zijn voor verschillende merken telefoons. Zo heb je de keuze uit opladers voor Apple en Samsung telefoons. De opladers van Samsung kunnen ook aangesloten worden op andere Android telefoons, zoals die van Huawei.

Universele opladers

Meer informatie

Geheugenkaartjes

Wanneer je veel foto’s op je telefoon hebt staan, of je wilt flink wat muziek opslaan? Dan kan het wel eens voorkomen dat je te weinig ruimte op je telefoon hebt. Door het aanschaffen van een geheugenkaart is dit probleem gemakkelijk op te lossen, zodat je geen bestanden hoeft te verwijderen. Afhankelijk van het soort toestel dat jij gebruikt, moet je dan een geschikte geheugenkaart zien te vinden. Dat kan bijvoorbeeld een SD-kaart zijn, maar bij sommige toestellen heb je een micro SD-kaart nodig.

Geheugenkaartjes

Meer informatie

Wil je meer informatie?

Wij bellen alleen als we aanvullende vragen hebben U hoort van ons binnen 24 uur