Sim only abonnement

Wat is een sim only abonnement?

Dit zijn ‘losse’ abonnementen zonder een toestel. Je krijgt dus alleen een nieuwe simkaart. Dit abonnement is ideaal wanneer je een goedkoop abonnement zoekt zonder een nieuw toestel. Een sim only abonnement is aanzienlijk goedkoper dan een soortgelijk abonnement, maar dan mét telefoon.

Waarom kiezen voor een sim only abonnement?

  • Vaak een stuk goedkoper
  • Je hoeft er geen nieuw duur toestel bij aan te schaffen
  • Je hebt de mogelijkheid om je huidige telefoonnummer te behouden
  • Veel keuze uit verschillende mogelijkheden aan data en belminuten

Voor wie is sim only?

Dit abonnement is bedoeld voor degene die al een telefoon heeft, en het te duur vindt om een nieuwe aan te schaffen. Bij dit abonnement ontvang je alleen een simkaart die gekoppeld is aan een mobiel nummer. Het is bij sim only mogelijk om nummerbehoud aan te vragen. Dan vervalt het mobiele nummer waar je nieuwe simkaart aan gekoppeld is. Je kan bij ons aangeven in welk formaat je je simkaart graag wilt hebben. Meer weten over onze services?

Onze services

Wanneer je abonnement afloopt

Een sim only abonnement is steeds populairder onder telefoongebruikers. Mede door de lage kosten die het met zich meebrengt. Een sim only abonnement sluit je vaak af voor de periode van 12-24 maanden. Maar wat gebeurt er wanneer je abonnement afloopt?

Er zijn een aantal mogelijkheden waar je uit kan kiezen:

  • Je kan ervoor kiezen om je contract stilzwijgend te verlengen. Dat houdt in dat je abonnement simpelweg wordt voortgezet
  • Je hebt ook de mogelijkheid om een nieuw abonnement bij een andere provider te nemen

Divers aanbod

Bij AST heb je de keuze uit verschillende sim only abonnementen van verschillende providers. Deze abonnementen zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Meer weten?

Neem contact op