Enorme ontwikkeling van dit apparaat

Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze dagelijkse leven, de smartphone. De mogelijkheden erop zijn enorm. Of je nou een film wilt kijken via de app Netflix, of een boek wilt lezen? Het kan allemaal. En dat terwijl we zo’n 15 jaar geleden nog helemaal niet van de smartphone hadden gehoord.

Smartphones hebben de volgende voordelen:

  • Groot aanbod
  • Multifunctioneel apparaat
  • In verschillende prijsklassen

Voordelen smartphone

Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om geen smartphone aan te schaffen, maar dat is niet aan te raden. Een smartphone neemt namelijk veel problemen weg en maakt hetgeen wat je doet een stuk efficiënter. Zo kun je op een smartphone internetten, e-mailen, het nieuws volgen, muziek luisteren, sociale media volgen en nog veel meer. Je hoeft dus niet voor een e-mailtje naar de computer te lopen, die kun je nu ook versturen via je smartphone. Je haalt bij de aanschaf van een smartphone echt een multifunctioneel apparaat in huis.

Groot aanbod

15 jaar geleden hadden we er nog niet van gehoord, vandaag de dag is het aanbod enorm! Je kan smartphones in veel verschillende soorten en maten krijgen. Ook qua prijs zit er veel verschil tussen. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een smartphone van het merk Apple of van Android. Daar tussenin zit ook nog veel verschil. Kom voor een totaaloverzicht eens bij ons langs, wij geven je graag een kijkje in ons assortiment.

Maak een afspraak

Verschil tussen mobiele telefoon en een smartphone

In zinsverband worden deze twee termen nog wel eens door elkaar gehaald, maar er is wel degelijk een verschil tussen een mobiele telefoon en een smartphone. Een smartphone is een mobiele telefoon, maar dan met uitgebreidere computermogelijkheden. Een smartphone kun je ook wel zien als een computer die je in je hand hebt. De mogelijkheden zijn enorm. Bij een mobiele telefoon heb je deze mogelijkheden niet. Deze gebruik je voornamelijk om sms’jes te sturen en te bellen.

Onze mobiele telefoons