Service

Service staat bij ons op één!

Wij geven bij AST altijd eerlijk advies op basis van jouw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij als klant met een glimlach op je gezicht de winkel uitloopt. Aan de hand van ons getrainde personeel helpen wij je zo goed mogelijk.


Waarom kiezen voor AST:

  • Persoonlijk contact tussen onze medewerkers en klanten
  • Ons getrainde personeel heeft specifieke kennis over ons grote assortiment aan producten
  • Wij gaan efficiënt en precies te werk
  • Ieder probleem vraagt om een andere oplossing

Waarom kiezen voor AST?

Onze klanten kiezen voor ons omdat wij efficiënt te werk gaan en tegelijkertijd ervoor zorgen dat we maatwerk afleveren.

Onafhankelijk advies

Bij jouw onafhankelijke telecomspecialist ben je écht welkom! Je ontvangt persoonlijk advies, of het nu gaat om een nieuw mobiel abonnement met toestel, een sim-only deal of een alles-in-één pakket, wij hebben het in huis.

Welcom is niet gebonden aan één bepaalde provider. Het grote voordeel hiervan voor jou als consument is dat je bij ons altijd verzekerd bent van onafhankelijk advies.

En dat voelt wel zo prettig! Op deze manier weet je zeker dat je uitkomt bij de oplossing die het beste bij jou past.

Service en reparatie

Wij zijn pas blij, als jij dat bent. Onze service van A tot Z stopt dan ook niet bij jouw aankoop.

Ook na je aankoop ben je altijd welkom om bij jouw winkel in de buurt binnen te wandelen en advies te vragen. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van je nieuwe telefoon, het overzetten van je data of het op maat maken van je simkaart.

Onze deskundige en enthousiaste adviseurs helpen je graag verder!

Altijd de beste deal

Service staat bij Welcom met stip op nummer 1. En dat is maar goed ook, want met de huidige keuze aan telefoons, abonnementen en netwerken is het voor jou als consument een behoorlijke klus om goed op de hoogte te zijn van actuele aanbiedingen, acties, nieuwe en toptoestellen etc. Je wilt gewoon de beste deal, toch?

Telefoonabonnementen en providers vergelijken wij daarom graag voor je!

Je bent altijd welkom in onze Welcom winkel bij AST Vriezenveen.

Getraind personeel

Ons personeel is getraind en heeft specifieke kennis van het grote assortiment aan producten die wij verkopen in onze vestigingen. Zij hebben antwoord op al je vragen en bieden je tijdens de hulp graag een lekkere bak koffie aan. Kom daarom langs in één van onze vestigingen en ga in gesprek met één van onze medewerkers of neem contact met ons op

Neem contact met ons op