Zakelijk abonnement

Voor wie is een zakelijk abonnement?

Een zakelijk abonnement is ideaal wanneer je een ZZP’er bent. Als ZZP’er is het belangrijk om veel contact te houden met je klanten. Een zakelijk abonnement is daarbij onmisbaar. Met dit abonnement kun je zowel bellen als via internet en sociale media in contact blijven met je klanten.

Voordelen zakelijk abonnement:

  • Perfect wanneer je een ZZP’er bent
  • Je kiest met dit abonnement voor vrijheid en gemak
  • Je beheert alle abonnementen onder 1 account
  • Keuze uit verschillende abonnementen

Waarom een zakelijk abonnement?

Een zakelijk abonnement biedt bepaalde voordelen ten opzichte van een particulier abonnement. Bij een zakelijk abonnement beheer je alle abonnementen binnen je bedrijf onder één account. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je abonnementenbundel te delen met je medewerkers, zodat zij ook van de voordelen kunnen profiteren. Je kan tussen collega’s onderling voordelig bellen. De maandelijkse kosten zijn over het algemeen lager dan bij een sim only abonnement.

Meer info over onze sim only abonnementen vind je hier

Verschillende keuzes

Bij AST hebben we verschillende zakelijke abonnementen. Bekijk hieronder welk abonnement het best bij je past:

AST Flex

Dit abonnement is er voor als je alleen maar mobiel bereikbaar hoeft te zijn. Je kan vanaf een laag bedrag per maand bellen en sms’en. Daarnaast kun je kiezen voor een flexibele databundel van 500 MB tot 25 GB per maand.

AST Bundel 150

Deze bundel is te delen met anderen, zowel de data als de belminuten. Je kan kiezen uit een databundel van 500 MB tot 25 GB per maand.

AST Unlimited

Hiermee kan je door de hele EU onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Daarnaast kun je kiezen uit een databundel van 500 MB tot en met 25 GB per maand.

Multisim

Hiermee kan je altijd beschikken over mobiel internet voor je tablet, laptop of telefoon. De Multisim maakt gebruik van het gekoppelde mobiele abonnement of de groepsbundel.