Tablets

Compacte oplossing

Dit vierkante computerscherm is een mobiele computer waarin een aanraakscherm, batterij en computer hardware worden gecombineerd tot een plat apparaat. De tablet is afgeleid van een laptop. Wat de tablet uniek maakt is dat het een stuk compacter is dan een laptop en nagenoeg dezelfde functies heeft als een laptop. Het grote voordeel van een tablet is dat je het gemakkelijk in je hand kan houden en kan gebruiken doormiddel van het touchscreen.

De grootste voordelen van dit apparaat zijn:

  • Het lichte gewicht ten opzichte van een laptop
  • De meeste tablets zijn een stuk goedkoper ten opzichte van een laptop
  • Een tablet heeft een grote hoeveelheid functies die je bij een laptop ook hebt
  • Deze aanraakcomputer is vaak net iets uitgebreider dan een smartphone

Accessoires voor de tablet

Bij de tablet heb je ook de mogelijkheid om aparte accessoires aan te schaffen die het gebruik van de tablet makkelijker kunnen maken. Zo heb je een surface pen die ervoor zorgt dat je nauwkeurig kan werken op je ipad. Deze pen is namelijk een stuk dunner dan je vinger, waardoor je nauwkeuriger te werk kan gaan. Daarnaast heeft deze pen een compact ontwerp, waardoor deze handig is om mee te nemen.

Lees meer over onze accessoires

Verschillende modellen

Bij AST heb je de mogelijkheid om te kiezen uit tablets van het merk Apple en Samsung. Bij het merk Apple worden je gegevens opgeslagen via de centrale Cloud van Apple. Bij Samsung zit dat net even wat anders. Daar worden je gegevens opgeslagen via je Gmail account. Ook prijstechnisch zit er verschil tussen de tablets. Over het algemeen zijn tablets van Samsung een stuk goedkoper dan die van Apple.