Vaste telefoon

Vaste telefonie

De meeste ondernemingen hebben nog altijd een vaste telefoonlijn, en terecht, want een vast nummer straalt professionaliteit uit. De mogelijkheden met vaste telefonie zijn enorm. Met deze vorm van telefonie vaste telefonie bel je via een Hosted Telefonie Centrale. Deze centrale zorgt ervoor dat je via verschillende mobiele toestellen op eenzelfde nummer bereikt kan worden. Op deze manier ben je altijd bereikbaar en mis je nooit meer een telefoontje. Want als jij het belletje mist, dan is er altijd wel iemand anders die het belletje kan aannemen.

Professionele vrijheid
Met vaste telefonie heb je de mogelijkheid om vanaf een vast nummer te bellen, waar je ook bent. Dat kan omdat de telefooncentrale van je bedrijf zich bevindt in de Cloud. Dus of je nu onderweg belt, vanaf de zaak of vanuit huis; de klant merkt het verschil niet. Dit geeft je vrijheid ne het komt ook nog eens de professionele uitstraling van je bedrijf ten goede.

Voordelen vaste telefonie:

  • Hosted Telefonie Centrale
  • Bellen vanaf een vast nummer
  • Keuze uit verschillende voordelige abonnementen
  • De mogelijkheid tot individueel telefoniebeheer
  • Schaalbaar en flexibel
  • Door AST VAMO heb je 1 aanspreekpunt, 1 factuur en ook maar 1 keer kosten
  • Uitgebreide doorverbindmogelijkheden

Cloudoplossingen; gemak veilig en voordelig

Hosted Telefonie is een full service Voice over IP (VoIP) vaste telefoniedienst. De telefooncentrale staat in een beveiligd netwerk van uw provider. Dit betekent dat je geen dure centrale hoeft aan te schaffen en ook geen onderhoudscontracten hoeft af te sluiten. Je betaalt per maand voor de diensten die je afneemt. AST is je vaste aanspreekpunt en je ontvangt maandelijks één factuur voor vast en mobiel. Het flexibele abonnement groeit en krimpt mee met je bedrijf. Vragen over VoIP?

Lees meer over VoIP

AST VAMO

Dit is een MKB systeem van AST. Hiermee hoef je niet meer te investeren in vaste toestellen of een fysieke telefooncentrale. Je telefooncentrale staat ‘in de Cloud’ en is altijd up-to-date. Je kan nog wel gebruik maken van vaste telefoons, maar de data ervan wordt dus opgeslagen in een centrale database. AST is daarbij je aanspreekpunt. Je krijgt van ons aan het einde van de maand de factuur.

Heb je nog meer vragen over AST VAMO, kom dan een keer langs in een van onze vestigingen of neem contact op!

Neem contact met ons op