Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie is de oplossing

Zakelijke telefonie van AST is er voor een MKB en iedere ondernemer. Wij hebben verschillende abonnementen die precies voldoen aan jouw wensen. Het is voor een bedrijf en ondernemer natuurlijk belangrijk dat je vandaag de dag altijd en overal bereikbaar bent.

Voordelen van Zakelijke telefonie van AST:

  • AST Telecom levert de telefonie diensten in samenwerking met Yes Telecom, hierdoor heb je dus één overeenkomst met duidelijke tarieven voor de gehele organisatie
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Razendsnel internet
  • Geen BKR-registratie
  • Betrouwbaar in kwaliteit

Voor meer informatie over zakelijke telefonie adviseren wij om eens langs te gaan bij een van onze vestigingen, voor een specifieke uitleg over zakelijke telefonie

Maak een afspraak

Vaste telefonie

Wanneer je kiest voor vaste telefonie dan weet je zeker dat je nooit meer een belletje mist. Deze vorm van telefonie zorgt er namelijk voor dat je altijd en overal bereikbaar bent. Zowel op de vaste telefoons als onderweg. Wanneer jij niet in de gelegenheid bent om de telefoon op te nemen, dan wordt het belletje automatisch doorgeschakeld naar een andere medewerker.

Meer over vaste telefonie

VoIP bellen

Een andere term voor VoIP bellen is Hosted Telefonie. Dit houdt in dat je niet meer langer via de vaste telefoonlijn en uw huidige telefooncentrale, maar eenvoudig via de Cloud. Je maakt daarbij gebruik van uw mobiele telefoon, tablet, PC of vaste toestel. Hosted telefonie vereist, in tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale, géén grote investeringen. Daarnaast is Hosted Telefonie uitermate flexibel; het groeit en krimpt met uw bedrijf mee. U heeft dus nooit onder- of overcapaciteit en u betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast zullen nieuwe en geavanceerde functies automatisch worden toegevoegd aan uw telefooncentrale.

Meer over VoIP bellen